Artă / Cultură

Expoziţie de artă plastică: „MULTIVERS- UNIVERSURI PARALELE”

Dana Deac şi Carmen Cecilia Rusu organizează, Joi, 17 august 2017, expoziţia de pictură „Multivers- Universuri paralele”.
Teoria universurilor paralele (multiversuri) fascinează lumea științei de peste 50 de ani. Teoria universurilor paralele (Many-Worlds Theory) a fost inițiată de fizicianul Hugh Everett în anul 1957, iar în ultimii 20 de ani aceasta a fost dezvoltată și abordată de mai mulți cercetători, care, prin diverse experimente, au reușit să demonstreze faptul că există o multitudine de universuri paralele. Fizicienii au demonstrat că timpul se scurge în două sensuri: spre viitor și spre trecut. Asta ar însemna că există nu un singur Univers, ci o infinitate de multiversuri, în afara celui în care trăim noi.Universurile paralele sunt prevăzute atât de teoria cuantică, cât şi de teoria relativităţii a lui Einstein.
Evenimentul îi care ca invitați pe Felicia Răcean, profesor la Școala Populară de Arte ”Tudor Jarda” Cluj și pe binecunoscutul artist plastic turdean Cornel Vana și va avea loc la Hotel Salis, Turda, Piaţa Basarabiei nr. 44, terasa de la etajul 5 (se urcă cu liftul).

 

Informaţii suplimentare:
Carmen Cecilia Rusu- Tel. 0744.705.409
Dana Deac- Tel: 0745.64.66.64

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS