Artă / Cultură

O nouă întâlnire a artiştilor plastici la cafeneaua „Vis a vis” din Câmpia Turrzii

   

Joi de la orele 18.00, a avut loc o nouă întâlnire la prima cafenea culturală din Câmpia Turzii: “Vis-à-Vis”, organizată de Asociaţia Artiştilor Plastici din Câmpia Turzii.

Evenimentul a avut ca invitaţi doi oameni de referinţă pentru cultura din municipiul Câmpia Turzii: artistul plastic Ana Maria Nagy, un designer în sticlă recunoscut la nivel naţional – autoarea expoziţiei intitulate „Universul sticlei” şi prof. Dan Istrate, organizator şi prezentator a nenumărate evenimente culturale şi educaţionale, ce a fost prezent cu o expoziţie de fotografii pe lemn, dar şi cu alte surprize, toate adunate sub titlul „Tradiţii şi modernitate”

La întâlnirea de la cafeneaua Vis a Vis au fost prezenţi „prieteni deosebiţi” de-ai profesorului Dan Istrate: Mihai Andrei Popa, expert în artă fotografică la Școala de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca şi poetul turdean Călin Pop

Dan Istrate spune: „A fost o atmosferă deosebită, în care am depănat amintiri, alaturi de oameni dragi, în timp ce am degustat din preparatele tradiţionale pregătite de mămici ai unor elevi din clasa mea, implicaţi în proiect. M-am bucurat de prezenţa unor oameni de suflet şi mai ales de o parte din elevii mei ai căror diriginte sunt – copii deosebiţi care m-au sprijinit şi ajutat în realizarea acestei expoziţii. Le mulţumesc pentru implicare şi îi asigur de aprecierea mea: Alexandra Bodea, Antonia Buţurcă, Adrian Cîndea, Antonio Daniel, Dragoş Ghejan, Darius Laţa, Paul Surgent, Ioana Coc, Alin Saroşi, Riana Ţîrlea, Diana Uţiu, Daiana Rus, Daniel Ursan şi Gabriel Hanuschi”.

La eveniment au participat şi primarul Dorin Lojigan şi viceprimarul Robert Szabo, care au subliniat diversitatea culturală din minicipiul Câmpia Turzii.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS