Artă / Cultură

Record de spectacole în martie pentru Teatrul din Turda

Luna martie se apropie de final. O mână de oameni, 40 la număr, un colectiv cu mult mai mic în comparație cu 99% din colectivele teatrelor din țară au reușit să facă posibil programul propus la început de lună. Un început de primăvară cu 28 de spectacole în 30 de zile, atât la teatru cât și în turnee, un record pentru teatrul turdean.

Vreau să mulțumesc tuturor angajaților Teatrului pentru implicarea și devotamentul de care dau dovadă lună de lună. Efortul pe care acești oameni îl depun e unul considerabil și de aceea merită întreaga recunoștință. Mă refer atât la personalul artistic și tehnic cât și la cel administrativ. – a spus Cătălin Grigoraș managerul teatrului

Trebuie menționată în special ziua de 23 martie, când Teatrul din Turda a avut turneu la Sibiu – Cisnădie. A fost o zi cu peripeții, ninsoarea a îngreunat drumul, decorul a trebuit improvizat în mai puțin de 60 de minute pentru spectacolul de copii, decorul pentru spectacolul de seara era cât pe ce să nu ajungă la timp. Cu toate aceste neajunsuri, care se întâmplă, la final de zi, ropotele de apluze și-au spus cuvântul, iar publicul a fost mai mult decât încântat de spectacolul „Ultima haltă în paradis” în regia lui Andrei Mihalache. Eroii zilei au fost cei din departametul tehnic al teatrului, care după ore întregi de muncă au făcut ca totul să fie pus la punct pentru începerea spectacolului la timp și pentru ca publicul să nu simtă necazurile zilei sau întâmplări neprevăzute, atât pentru ei cât și pentru actorii de pe scenă.

„Ultima haltă în paradis, o încântare… a fost un spectacol impresionant…am ras cu lacrimi și la final am plâns! Felicitări tuturor celor care ne-au dăruit seara aceasta!” este comentariul unei spectatoare pe pagina de facebook a teatrului, Rodica Miclăuș din Turda sau o altă spectatoare Dorina Băila din Cisnădie ne spune „Doamne ce mi-a plăcut!”. Și doamna Mirela Florina Voicu  din Sibiu „Felicitări întregii echipe, a-ți fost de Milioane! Vom reveni de fiecare dată cu mare plăcere. SUCCES în continuare!”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.