Artă / Cultură

„Tango simfonic. Şi atât” (video)

 „Tango simfonic. Şi atât”, un concert de o înaltă ținută culturală, așa cum ne-a obișnuit administrația locală de la Câmpia Turzii în ultima vreme, un vis devenit realitate pentru că pe scena Palatului Cultural Ionel Floașiu au început să pășească artiști de calibru.

Luni seara, ora 19.00, sala de spectacole “Mircea Mihășan” a devenit neîncăpătoare pentru iubitorii de cultură din Câmpia Turzii, când cu sprijinul

Primăriei şi al Consiliul Local al Municipiului, a avut loc concertul „Tango simfonic. Şi atât”.

Pe scena Palatului Cultural Ionel Floașiu, alături de dirijorul Vlad Agachi, au încântat pe cei prezenți artiști precum: Analia Selis, pianistul şi compozitorul argentinian Mariano Castro, (membru al renumitei trupe Narcotango), care a adus o nouă abordare asupra muzicii clasice, combinate cu acordurile ritmurilor latine, alături de una dintre cele mai apreciate orchestre din Transilvania “Young Famous Orchestra” dirijată de tânărul clujean Vlad Agachi, care au completat tabloul unei seri de neuitat.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS