Artă / Cultură

Teatru Turda: În căutarea sensului pierdut

Luna mai debutează la Teatrul Aureliu Manea cu spectacolul „În căutarea sensului pierdut”, în regia lui Muriel Manea. Acesta va avea loc în data de 06 mai, începând cu orele 19.00.

De multe ori ne întrebăm care e logica, sensul sau adevărul ascuns al unor fapte sau evenimente. Descoperim uneori cauza sau similitudinea cu altele la fel. Încercăm întrebări, dar rareori primim răspunsuri care să ne convingă sau, mai degrabă, să ne convină. Așa încât, ne instalăm confortabil în propria noastră părere refuzând sensul și adevărul real al întâmplărilor. Dar, totuși, uneori simțim nevoia recuperării acestora. Efortul acesta poate deveni adesea hilar și chiar inutil.

„În căutarea sensului pierdut” ne-o demonstrează din plin. Totul se petrece aici ca într-un carusel grotesc și comic al vieții noastre în fond. Găsim un amuzament de mare tristețe dar și o pledoarie pentru morala individuală si moralitate publica.

Piesa, „În căutarea sensului pierdut” este în regia Murielei Manea, fiica celui care a dat numele acestui teatru, Aureliu Manea. Aceasta a moștenit talentul tatălui său, continuând să pună în scenă piese dintre cele mai diverse, încântând publicul pasionat de teatru.

Prețul unei bilet este de 15 lei întreg și 10 lei redus pentru studenți, elevi și pensionari. De asemenea, biletele se pot achiziționa online de pe site-ul www.tomtix.ro, cât și de la agenția teatrului.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS