Artă / Cultură

Teatrul Aureliu Manea vă invită la spectacole

Pe data de 11 și 13 MAI vă vom delecta cu două comedii care se repun în scenă la cererea publicului. Prima, “Gunoierul”, în parteneriat cu Compania de Teatru Become Sibiu, aduce în discuție destinul, tot ce se poate spune despre om se află în gunoi. Cea de-a doua piesă, “4 femei la lift” în parteneriat cu Compania de Teatru Tour D’Art prezintă tipologiile de personaje comune ale zilei de astăzi.

Un eveniment important al acestei săptămâni este reprezentat de turneul susținut în cadrul Festivalului Național de Teatru “Zilele Elvira Godeanu”de la Târgu Jiu.

Evenimentul se găsește la cea de-a XVI –a editie și se desfășoară în perioada 6-28 MAI. Teatrul Aureliu Manea din Turda are privilegiul de a fi invitat alături de prestigioasele teatre din țară ca Bulandra, Metropolis sau Teatrul Odeon. Așadar, actorii noștri, Radu Botar, Ioan Alexandru Savu și Cătălin Grigoraș vor bucura iubitorii de teatru din Târgu Jiu alături  de importanți artiști printre care se numără Oana Pellea, Pavel Bartoș, Marcel Iureș, Horațiu Mălăele, Emilia Popescu și mulți alții.

„Este o mare onoare pentru noi să jucăm în Festivalul de Teatru de la Târgu Jiu, cu atât mai mult cu cât am fost invitați să facem parte din acest grup select alături de mari actori ai scenei românești. Suntem singurul Teatru din provincie invitat la Festival și ne bucurăm pentru asta. Insomniacii se va rejuca și la Turda în 27 mai“ a spus Cătălin Grigoraș manager Teatrul Aureliu Manea Turda.

Pe 12 MAI, cu ocazia festivalului, Teatrul din Turda va prezenta spectacolul “Insomniacii” o coproducție alături de compania de Teatru Become Sibiu. Povestea este simplă: trei indivizi, trei caractere diferite se întâlnesc într-un parc, într-o noapte. Deși discuțiile lor par banale, suferința lor este sinceră. Acesta este un spectacol despre condiția umană, pe cât de comic pe atât de tragic, un spectacol despre naivitate, nebunie și dragoste.

În cadrul festivalului, prețul unui bilet este de 60 lei pentru toate spectacolele și se poate achiziționa de la casa de bilete a teatrului din Târgu Jiu.

“La Teatrul Aureliu Manea Turda, pentru toți iubitorii de artă, prețul unui bilet se păstrează așa cum v-am obișnuit, respectiv 15 lei întreg și 10 lei redus pentru elevi, studenți și pensionari, și se găsesc la agenția teatrului și online pe www.tomtix.ro” a spus Corina Moldovan, PR Teatrul Aureliu Manea Turda.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.