<
Artă / Cultură

Teatrul turdean încheie luna mai cu spectacole pentru toate vârstele

    Săptămâna aceasta vă așteptăm la spectacole care aduc în atenția dumneavoastră personaje mari și mici dintre cele mai cunoscute și îndrăgite.

Teatrul Aureliu Manea, vă invită sâmbătă, 27 mai, ora 19.00 la spectacolul “Insomniacii”, textul fiind scris de Mimi Brădescu, în regia lui Radu Botar. Acesta este o coproducție alături de compania de Teatru Become Sibiu și prezintă condiția umană, un spectacol pe cât de comic pe atât de tragic, despre naivitate, nebunie și dragoste. “Insomniacii” se va juca și în luna Iunie în cadrul Fringe Festival Sibiu.

Duminica este rezervată celor mici, așadar, de la ora 11.00 vă așteptăm la spectacolul “Rățușca cea urâtă”. Vă invităm în lumea basmului să trăiți împreună cu personajele noastre suferințele unei rățuște necăjite în copilărie de cei din jur dar care mai târziu va deveni grațioasă și frumoasă.

Încheiem luna de spectacole, cu participarea Teatrului Aureliu Manea Turda la Festivalul Galactoria de la Cluj-Napoca, ce are loc în perioada 27 Mai – 03 Iunie. Vom participa cu spectacolul “Niciodată nu am fost la Bagdad” dupa Abel Neves, în regia lui Teofil Pașca. Acesta reprezintă o colaborare cu Facultatea de Teatrul și Televiziune Cluj-Napoca și va avea loc în data de 30 Mai ora 19.00 la sala Studio Radu Stanca a Facultății de Litere Cluj-Napoca. Regizorul Pașca Teofil, proaspăt absolvent al facultății, își începe cariera de regizor cu acest spectacol, festivalul venind în ajutorul absolvenților de regie, actorie și teatrologie, având ca scop promovarea acestei generații. Tinerii artiști vor putea prezenta spectacole la care au lucrat de-a lungul celor trei ani în cadrul facultății sau în afara acesteia.

“Am avut cinci luni pline de spectacole. Cu siguranță următoarea stagiune va veni cu surprize la fel de frumoase. Turda are o echipa de actori cu mult talent, actori ce pot face performanță oriunde în țară. Vă invităm la teatru să îi susțineți. Suntem în slujba orașului”, a declarat directorul teatrului, Cătălin Grigoraș.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS