Artă / Cultură

Ultimele zile de FIT Turda 2018

Festivalul Internațional de Teatru de la Turda 2018 se apropie de final.  Vă invităm să ne bucurăm de teatru în acest weekend alături de invitații festivalului.

Astăzi pe sala mare a teatrului vă așteptăm la spectacolul Teatrului Dramatic I. D. Sîrbu din Petroșani, „Audiția.ro” de la ora 20.00. Cătălina Mustață, un nume a teatrului românesc vă dă întâlnire la Cafeneaua Papion de la ora 20.30 cu spectacolul Scara pisicii, alături de ea va juca actrița Ana-Maria Oglindă. De la ora 21.30 la scenă deschisă îi vom avea ca și invitați pe Alterquator String Quartet cu un recital simfonic pregătit pentru dumneavoastră iubitori a-i muzicii clasice.

Mâine, 07.07, vă oferim un spectacol de ventrilocie în Salina Turda de la ora 15.00 cu „Crina Zvobodă și păpușile ei”, spectacol ce se va relua și duminică 08 iulie de la ora 11.00 pe sala mare a Teatrului. De la ora 19.00, o personalitate a Jazz-ului românesc vă va încânta în Curtea muzeului cu un fabulos concert de Jazz, Harry Tavitian. Teatrul de Balet Sibiu se numără și ei printre invitații festivalului și vor urca pe scenă de la ora 21.30 pe pietonala orașului.

Duminică, ultima zi de festival, adulții sunt invitați la spectacolul „O femeie singură” de la Fabrica de bere, oferit de Teatrul de Artă București începând cu ora 17.00. Încheiem festivalul cu invitați de seama, pe sala mare a teatrului vor urca Marius Bodochi, Anca Sigartău și Mihai Cuciumeanu cu spectacolul „O afacere rusească” de la ora 20.00. Nu ratați focul de articicii și spectacolul pirotehnic din fața Primăriei Municipiului Turda ce anunță finalul celei de-a doua ediții a FIT Turda 2018.

Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe tomtix.ro.

E weekend, e sărbătoarea teatrului, e festival! Veniți să fiți alături de invitații ce poposesc în oraș!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS