Artă / Cultură

“Vis-à-Vis” – prima cafenea culturală din Câmpia Turzii

“Artiştii Asociaţiei Artiştilor Plastici din Câmpia Turzii au decis să schimbe faţa oraşului nu doar prin expoziţiile de artă organizate, ci şi implicându-se activ în viaţa oraşului, altfel”, a fost anunțul care promova vernisajul de artă, pictură şi sculptură oferit de Alida Nagy, Iuliana Pop, Sebeni Mihaela şi Desideriu Gheorghe Baldogi.

Locația aleasă a fost cafeneaua “Vis-à-Vis” (fosta Esenzza), o cafenea amenajată “fără un designer”, așa cum a precizat Silvia Circo, managerul cafenelei, completată de Dana Deac: “din fericire”, pentru că locația “Vis-à-Vis” este amenajată cu mult gust, un ambient plăcut, iar pentru a vă convinge vă îndemnăm să le treceți pragul.

Astfel, joi, 11 mai, cu începere de la ora 18.00, a avut loc primul eveniment artistic organizat în cadrul primei cafenele culturale din Câmpia Turzii.

0 după masă de joi culturală, cu artă plastică, tablouri, sculptură, muzică și poezie, dar şi un dialog sincer între artişti şi cei prezenți au făcut ca seara culturală să fie una completă.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.