Lifestyle & Timp liber

Budincă cu brânză de vaci. Delicios și repede

INGREDIENTE

500 g brânză de vaci
3 linguri griș
3 ouă
200 g stafide
100 g zahăr pudră
o linguriță unt
un praf sare

MOD DE PREPARARE

Branza de vaci se mixează cu zahărul, iar stafidele se pun la înmuiat în apă caldă.
Se separă ouăle și se adaugă gălbenușurile peste brânză, amestecând bine, apoi se pune și grișul.
Se bat albușurile spumă cu un praf de sare. Se scurg stafidele de apă și se adaugă în compoziția cu brânză.
Se unge cu unt un vas de copt, se pune spuma de albuș peste amestecul cu brânză, se amestecă ușor și se toarnă compoziția în vasul de copt. Se nivelează și se lasă la cuptor 20 de minute.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS