Lifestyle & Timp liber

Daciana Constantea Aur și Argint la Fest Talents Media Show (editia 2) de la ARCUB din 13 iulie

Daciana Constantea a obținut un Loc 1 – Pop românesc, și un Loc 2 – Pop internațional la Fest Talents Media Show (editia 2) de la ARCUB din 13 iulie
Participări în 8 ani de zile cu diferite distinctii, premiile au venit în urma munci depuse care în combinație cu ambitia, perseverența si o pregatire tehnică vocală a făcut ca tânara din Câmpia Turzii să adune peste 104 premii, în 43 de competitii în România și peste hotare.
Tânara voce din Câmpia Turzii la 16 ani deține toate titlurile importante alături de Loc 1, Loc 2 care le-a obținut la Fest Talents Media Show din 13 iulie 2019.
Daciana dorește să aducă mulțumiri pentru sustinere și pentru pregătirea tehnică vocală de care se bucură reușind performante naționale și internaționale și tuturor care cred în vocea ei și sunt alături de ea dar și pentru mama care îi este sprijin o însoțește la toate participările artistice.
Urmator eveniment artistic va fi în 18 iulie la Seri de Suflet invitată de poeta Lili Oniș.
*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS