<
Monden

Poliţia i-a făcut dosar penal lui Raoul. Turdeanul riscă să fie condamnat la 3 ani de detenţie!

Cântăreţul şi compozitorul Raoul are mari probleme cu justiţia. Artistul a fost prins conducând fără permis, iar pe numele său a fost înregistrat un dosar penal.

Dosarul penal a fost deschis pe numele din buletin al lui Raoul, Rareş Cornel Borlea, la Judecătoria Constanţa.

Cântăreţul Raoul a fost condamnat de instanţă după ce a fost prins la volan, deşi avea permisul suspendat. CANCAN.RO a aflat că el va trebui să plătească o amendă în valoare de 20.000 de lei, în caz contrar urmând să facă închisoare.

Raoul a rămas fără permis după ce a acumulat mai multe puncte. Artistul nu a ţinut, însă, cont de acest lucru şi s-a urcat la volan, iar poliţiştii l-au prins. Cântăreţului i-a fost întocmit dosar penal şi a fost trimis în judecată, iar zilele trecute magistraţii au pronunţat verdictul. ”Condamnă pe inculpatul BORLEA RAREŞ CORNEL la pedeapsa de 200 de zile amendă pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice i-a fost suspendată. Contactat de Cancan.ro, Raoul s-a arătat surprins de faptul că are un dosar penal din pricina faptului că a condus fără permis. „Acum aflu de la voi de acest lucru. Nu îmi amintesc să fi fost oprit şi să mi se ia permisul”, a declarat Raoul. „Eu în fiecare vară sunt la mare, dar am şofer şi conduce şoferul”, a mai spus Raoul, legat de faptul că dosarul penal a fost înregistrat la Judecătoria Constanţa.

Ulterior, Raoul a precizat că avocatul său a încercat să afle detalii legate de dosar, dar că va mai dura până când acesta va putea fi studiat. „Înţeleg că pentru a se afla ce conţine acel dosar trebuie făcută o adresă din partea avocatului meu către judecătorie. Mai durează”, a spus Raoul pentru Cancan.ro.

 

Situaţia este destul de gravă pentru simpaticul cântăreţ şi compozitor. Potrivit articolului 335 din noul Cod Penal, cel legat de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, Raoul riscă închisoare de la 1 la 5 ani.

 

„Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani”, se arată în articolul 335 din noul Cod Penal.

 

Raoul a devenit cunoscut în showbiz datorită colaborării cu Mirabela Dauer. Artistul a cântat în duet cu aceasta şi i-a compus numeroase piese, iar presa a scris chiar că între cei doi a existat şi o relaţie amoroasă.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS