Monden

Raoul se însoară!

După o ruptură de ani de zile cu Mirabela Dauer, Raoul şi marea artistă s-au împăcat, ba chiar Mirabela i-a dat, acum câteva zile, „binecuvântarea” să-şi pună pirostriile, după ce a cunoscut-o pe viitoarea mireasă. Raoul şi Mirabela au cimentat împăcarea printr-o serie de concerte care au loc de-a lungul întregii veri, pe litoral. În weekend-ul trecut, cântăreţul nu a venit, însă, singur la spectacole, ci însoţit de iubita lui, Jaqueline, de profesie fotograf. Raoul i-a prezentat-o pe Jaqueline Mirabelei şi… a primit „binecuvântarea” să se căsătorească. Ba chiar au făcut şi poze, toţi trei, uniţi de acelaşi zâmbet larg.

 

„Am fost împreună la masă, Mirabela s-a bucurat foarte mult. Sunt în pace şi beatitudine cu toată lumea”, a declarat Raoul pentru Cancan.ro. Artistul a precizat că nunta ar urma să aibă loc undeva în cursul anului viitor.

 

„Am luat hotărârea să ne căsătorim, nunta va fi, cu siguranţă, la anul, dar nu am stabilit încă data exactă”, a mai spus Raoul. De altfel, potrivit surselor Cancan.ro, Raoul o prezintă deja prietenilor pe Jaqueline, pe care a cunoscut-o acum un an, cu formula: „Viitoarea mea soţie şi mama copiilor mei”. Aceleaşi surse au precizat că planurile de nuntă sunt destul de avansate, din moment ce a fost ales deja un model de rochie de mireasă. Ar fi vorba de o creaţie a unui designer din Craiova, Florin Burescu, potrivit surselor citate.

 

Viaţa nu îi oferă, însă, doar lapte şi miere lui Raoul. Dacă, la finele lui iunie, artistul, pe numele lui real Rareş Cornel Borlea, era condamnat de o instanţă de judecată din Aiud pentru că a condus maşina deşi avea permisul suspendat, în iulie a primit o nouă condamnare. „Nu îmi amintesc să fi fost oprit şi să mi se ia permisul (…). Eu în fiecare vară sunt la mare, dar am şofer şi conduce şoferul“, declara Raoul imediat după incidentul cu oamenii legii.

 

În 2014, după mai bine de nouă ani în care au fost colegi pe scenă şi, totodată, cei mai buni prieteni, Mirabela Dauer şi Raoul s-au despărţit. Atât din punct de vedere profesional, cât şi personal, cei doi nu mai au avut nicio legătură, până de curând. ”Fiecare pe drumul lui. Ştii cum e vorba , zboară, puiule, zboară. Nu mă sună, nu. Dar nu este nevoie. El e plecat din ţară acum, doar nu stă toată ziua să mă sune pe mine, dar, ştii cum e, sunt familii, prieteni, rude care nu îşi mai vorbesc toată viaţa. Se întâmplă. Nu vă cramponaţi pe nimicuri” , declara Mirabela Dauer, în aprilie 2016.

 

În timpul colaborării pe care au avut-o, Mirabela Dauer şi Raoul au lansat şase albume împreună şi au susţinut nenumărate concerte în peste 20 de ţări.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS