Lifestyle & Timp liber

Oferte și Program SPA Potaissa – luna aprilie

Odată cu venirea primăverii, vă propunem să petreceți o zi în Complex Balnear Potaissa, oază de liniște și relaxare a Turzii, locul unde puteți evada din rutina cotidiană.

Suntem convinși că vă veți dori să reveniți și a doua oară.
Pentru cei dintre voi care doresc să fie răsfătati din plin, am pregătit diferite tipuri de masaj, de la cel de relaxare, la masajul anticelulitic, preparator, pană la reflexoterapie.

Dacă tot vorbim de relaxare, primăvara vine cu o ofertă de nerefuzat,începând cu data de 5 aprilie 2017 la 4 ședințe de masaj primiți o ședință gratuit.

Venirea primăverii este un bun prilej și pentru o schimbare a stilului de viată. De aceea, vă invităm la mișcare, la Potaissa Fitness Gym, unde veți găsi diferite tipuri de echipamente sportive, de la benzi de alergat și biciclete, la gantere și greutăți.

Complex Balnear Potaissa vă asteaptă zilnic:

luni : orele 12-21

marți – duminică : orele 9:00-21:00.

 

Începând cu data de 10 aprilie 2017, pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor dumneavoastră vom prelungi programul de funcționare :

Luni : orele 12-21.30

Marți – Duminică : orele 7-21.30

 

Mai multe detalii despre program și tarife, găsiti accesând următorul link: http://salinaturda.eu/wp-content/uploads/2016/01/TarifeSPA2016.pdf.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.