Reportaj

Oportunități de finanțare în domeniul Tech la Cluj

Seara de joi, 30 Ianuarie 2020, a găzduit la Cluj în incinta clădirii The Office, prima ediție a conferinței InnovX. Un program destinat tinerilor antreprenori dar și companiilor în curs de dezvoltare. InnovX își propune să vină în sprijinul oamenilor de afaceri din zona tech pentru a-i ajuta săși dezvolte noile idei. Conferința s-a ținut sub tutela BCR care au demarat un program de investiții în tehnologie alături de alți mari investitori care au o agendă de a te face bogat cu prorpria ta idee. 

Cu alte cuvinte, InnovX este un program de finanțare a întreprinderilor și a persoanelor fizice care au idee grozavă și merită exploatată. Programul își propune să te învețe cum să te dezvolți profesional. Practic, este un program intensiv care-ți propulsează compania sau ideea de business, comprimând ani de studiu în doar câteva luni pe ceea ce te interesează. 

Este un ecosistem de afaceri unic în care testezi constant ce funcționează și ce trebuie schimbat în cadrul afacerii tale, totul în trei luni. Programul ăsta intensiv îți pune la dispoziție atât în timpul lunilor de pregătire, cât și după finalizarea acestora, resurse educaționale permanente, networking, mentorat de la directorii executivi și de resurse umane,  cât și îndrumare de specialitate constantă. Cel mai interesant lucru de menționat este că dacă ai urmat toți pașii programului și ai ascultat cu atenție tot ce ți s-a predat, vei primi finanțare pentru a demara ideea ta. Astfel, ai posibilitatea săți prezinți ideile Tech în centre de afaceri precum Londra, Barcelona și Silicon Valley. 

Sună promițător, nu-i așa?

Ei bine, totul e pe bune, la conferința InnovX au participat și discutat pe lângă investitorii de top și cei care deja au reușit. Oameni obișnuiți cu idei mărețe care au primit finanțare și au parcurs toți pașii, de la înscriere și prezentare a ideii de afacere, până la modulul de pregătire și finanțare. 

Poți și tu săți înscrii ideile Tech pe siteul: www.bcr.ro/accelerator , dacă ideea ta este spectaculoasă intri în programul de pregătire și mentorat, apoi gata, te apuci de treabă, îți faci echipa și culegi laurii succesului. 

Un articol de Olimpiu Vinteler

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS