Timp liber

Câmpia Turzii: Teatrul de păpuși Puck prezintă „Croitorașul cel isteț”

Primăria şi Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii vă invită, miercuri, 7 iunie, ora 11.00 la piesa de teatru pentru copii “Croitoraşul cel isteţ”. Teatrul de păpuşi Puck din Cluj Napoca va oferi copiilor o reprezentaţie plină de suspans, umor şi mult curaj.

Şapte dintr-o lovitură…
Descoperindu-şi puteri nebănuite, “că doar nu e puţin lucru să omori şapte muşte dintr-o lovitură”, croitoraşul pleacă în lumea largă pentru a se lăuda cu isprava lui. Şi cum fapta de vitejie îi era pe măsura staturii, aflat în încercarea de a se întrece în putere cu Uriaşul Bebe şi Marele Uriaş, realizează că adevărata lui forţă stă în ascuţimea minţii.

Le spune el bucuros tuturor celor pe care îi întâlneşte în cale pe drumul de întoarcere către casă: în viaţă NU CONTEAZĂ INĂLŢIMEA, CI CONTEAZĂ ISTEŢIMEA!

Vă aşteptăm în sala de Spectacole “Mircea Mihăşan” a Palatului Clutural “Ionel Floaşiu” pentru a urmări împreună “Croitoraşul cel isteţ”.

Intrarea este liberă!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS