Timp liber

Programul de vizitare a Salinei Turda în perioada sărbătorilor pascale

În perioada sărbătorilor de Paşte, 31.03 – 10.04. 2018, programul de vizitare a Salinei Turda va fi zilnic, de la 09.00-17.00 cu ultima intrare la ora 16:00.

Directorul general al Salinei Turda, Simona Baciu: „Am înregistrat anul trecut un record de vizitatori ai Salinei Turda, de 618.200 de persoane, dintre care 35% au fost din străinătate, cei mai mulţi din ţări precum Ungaria, Polonia, Israel sau Spania. Numărul turiştilor străini a crescut de la 30% în 2016, la 35% anul trecut. În prezent suntem în lucru cu un studiu de fezabilitate pentru includerea ultimei mine, mina Iosif, situată la peste 110 metri adâncime, în circuitul turistic, document care să fie finalizat în acest an şi identificarea soluţiilor de finanţare a proiectului. Sperăm să ne apucăm în acest an chiar de proiectare, după care va urma execuţia lucrărilor. Estimăm o investiţie de 10 milioane de euro, care va duce la dublarea capacităţii de vizitare a Salinei Turda. Turistii straini, în general, sunt atraşi de fantastic şi de impactul pe care il au in promovare fotografiile spectaculoase din interiorul salinei. Cei de la Business Insider ne-au declarat ca fiind cel mai frumos loc subteran din lume.”, a declarat Simona Baciu.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS