Timp liber

Spectacolul „Trust your art” – Preselecții canto și dans

Proiectul ”TRUST YOUR ART”, proiect cofinanţat din bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pe anul 2017, al cărui beneficiar este Asociația Pro Assisto, se implementează în municipiul Câmpia Turzii, în perioada de 28.06 – 13.08.2017
Proiectul are două componente: una socială în care 10 tineri cu dizabilități vor participa la ateliere de lucru, coordonate de specialiști și vor confecționa obiecte hand made, prezentate în cadrul unor expoziții, cu vânzare.
Componenta artistică constă în organizarea unui Concert de muzică ușoara live, intitulat TRUST YOUR ART, susținut de Ricardo Caria, în date de 04.08.2017.

În data de 25.07.2017, se organizează o preselecție pentru copii din municipiul Câmpia Turzii, la două secțiuni, muzica vocală și dans, în prezența artistului Ricardo Caria, la Palatul Cultural ”Ioan Floașiu”, de la ora 17. Copiii selectați vor fi invitați la Concertul live și vor evolua pe scenă, alături de artist.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS