Timp liber

Taberele de vară, un obicei uitat

Trăim într-o lume a vitezei, în care timpul parcă nu ne ajunge. Uităm să ne bucurăm, uităm să prețuim lucrurile simple, uităm de toate plăcerile vieții, uitam să le aratăm copiilor să mai fie copii.

 

Oare câți dintre dumneavoastră își aduc aminte cu plăcere de taberele de vară organizare de către profesori, de către dascăli, care erau responsabili pentru pregătirea, instruirea și învățarea copiilor.

 

S-a cam pierdut această tradiție și copiii din ziua de azi sunt tot mai atrași de lucrurile materiale, de telefoane, device-uri care le „ușurează” viața și care le distrag atenția de la bucuriile copilariei.

 

Un strop de speranță mai există, prin persoana Pr. Zăhan Sebastian, care, organizează periodic tabere de educare, relaxare și cunoaștere pentru toți copiii dornici de a profita cu adevărat de copilărie.

 

Cântece, jocuri, concursuri, activități recreative și activități sportive, fotbal, tenis de masă, jocurile copilăriei (țară, țară, vrem ostași, flori, fete sau băieți, mima, batistuța, leapșa, telefonul fără fir) și multe altele se regăsesc în taberele organizate de către Pr. Zăhan.

 

Taberele pentru copii și adolescenți se organizează în Valea Vadului, iar cei care participă au parte de foarte multă distracție, jocuri, concursuri și bineînțeles, de sfaturile și vorbele înțelepte ale Pr. Zăhan Sebastian, un preot implicat în viața culturală și socială din Câmpia Turzii.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS