Timp liber

Weekend plin de energie și demonstrații sportive la Câmpia Turzii

Administraţia locală a municipiului Câmpia Turzii pregăteşte pentru iubitorii sportului în aer liber un weekend plin de energie.

Timp de 3 zile, în perioada 4-6 august 2017, în cadrul ZILELOR MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII, ediţia a XX-a, sunt programate activităţi sportive pentru toate categoriile de vârstă.

Astfel, vineri, 4 august 2017, întreaga comunitate este aşteptată, începând cu orele 10.00, la Complexul Turistic „La Broscuţa” pentru demonstraţii sportive: box, judo, tenis de masă, tenis de câmp, rugby, fotbal şi TRX. Cei interesaţi pot încerca şi ei!

De asemenea, tot în această locaţie sâmbătă, 5 august 2017, de la ora 9.00, va avea loc Turneul de Fotbal „Cupa Municipiului Câmpia Turzii”, iar duminică 6 august 2017, cu începere de la ora 9.00 se va desfăşura concursul CSM Trophy -tenis de masă, la sala Sporturilor „Ioan Stanatiev”.

Participarea la competiţiile sportive de sâmbătă şi duminică este deschisă tuturor iubitorilor fotbalului şi a tenisului de masă, indiferent de aptitudinile tehnice ale acestora, fiind un prilej de socializare prin sport. Toţi vor fi recompensaţi cu premii.

Înscrierile la activităţile sportive se fac în perioada 18.07-03.08.2017 la numărul de telefon 0753-662512, persoană de contact Viorel Crişan.

Ediţia aniversară „Câmpia Turzii-Porţi Deschise” este pentru fiecare!

DIRECŢIA RELAŢII CU COMUNITATEA

Sursa foto: Google

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS