Turism

Salina Turda unul din principalele obiective turistice de pe aplicația „Cluj Tourism APP”

„Aplicația Cluj Tourism prezintă atracții, obiective și trasee turistice din județul Cluj și oferă informații despre unități de cazare, facilități gastronomice, posibilități de agrement, evenimente culturale, transport și alte servicii utile turiștilor, fiind disponibilă în cinci limbi” aceasta este descrierea aplicației.

În prezent, aplicația a fost descărcată de peste 500 de persoane, ea poate fi descărcată gratuit  atât în format online cât și offline și este o aplicație oficială a județului, administrată de Consiliul Județean Cluj – Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj.

Cluj Tourism APP funcționează cu sisteme de operare IOS, Android și Windows Phone, este o informare digitală constantă și facilitează urmărirea ofertei turistice a județului Cluj, având impact vizual semnificativ în mediul on-line.

Pe această aplicație găsim și Salina Turda descrisă ca fiind unul dintre principalele obiective turistice ale Transilvaniei, reprezentând un adevărat muzeu al mineritului în sare din Transilvania.

Principalele atracții în anul 2016 au fost:

Untold – 300.000 persoane

Electric Castle – 121.00 persoane

TIFF – 120.000 persoane

Salina Turda – 4.283 persoane doar în luna august 2016 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS