De la cititori

Vocea cetățeanului: „Au scos cătușele și m-au bruscat ca să mi le pună”

Sâmbătă, 14 octombrie în jurul orei 21.00, aflându-mă în timpul serviciului de pază și protecție, cu mașina de serviciu, am ieșit dintr-o intersecție, iar în spatele meu se afla o mașină de culoare neagră. Am ajuns într-o parcare, m-am dat jos din mașină, am închis-o și urma să merg pe terasă să beau un suc. La un moment dat am observat că mașina care era în spatele meu s-a oprit. Din aceasta s-a dat jos o persoană care purta o geacă de poliție, dar era fără chipiu, și a strigat după mine să mă legitimez: „Mă, legitimează-te!”, la care eu i-am spus „legitimația dumneavoastră prima dată și pe urmă mă legitimez și eu”. Acesta s-a enervat, mi-a spus că-l cheamă Cristian Gavrilă și că nu-i obligat să-mi arate mie legitimația, după care a chemat un domn, deoarece nu voiam eu să mă legitimez, a scos cătușele și m-au bruscat ca să mi le pună, lăsându-mi o leziune vizibilă pe mână, apoi m-a amenințat că-mi arată el mie abuz.

Înainte de a mă duce la secția de poliție, prietena mea a scos legitimația mea din mașină, dar acesta a refuzat să se uite pe ea și a spus „Dacă ești figurant, îți arăt eu ție figuri!”.

Într-un final, m-au dus la secția de poliție, unde NU mi s-a făcut proces verbal sau amendă.

Abia ieri am aflat, când a făcut proces verbal, că el de fapt mi-a cerut actele mașinii și a vrut să mă verifice în calitate de șofer pentru că nu am acordat prioritate.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS