De la cititori

Vocea Cetățeanului: Mulțumim administrației și R.E.E.A Câmpia Turzii!

 

“Mulțumim Administrației Municipiului Câmpia Turzii și R.E.E.A pentru promptitudinea cu care au răspuns solicitării noastre cu privire la iluminatul public pe strada Ac. D. Prodan”, a fost reacția publică a unui locuitor al străzii Academician David Prodan după ce pe strada lor a fost introdus iluminatul public.

Sesizarea lipsei iluminatului a afost făcută în urmă cu două săptămâni, iar în acest interval s-a muncit la problema străzii Ac. D. Prodan totul culminând cu instalarea corpurilor de iluminat.

“Nu am avut iluminat pe stradă și am făcut hârtie la primarie și în 2 săptămâni au rezolvat.  Azi dimineață (n.r. joi, 18 ianurie) când am plecat spre magazin erau puse corpurile deja și lucrau la legătura cu restul orașului”, ne-a mai declarat Nicolae Rîşteiu, antreprenor local.

Problema străzii Academician David Prodan nu este nouă, însă problema iluminatului nu este și singura. Este o stradă relativ nouă în oraș, care încă nu a apucat să cunoască asfaltul, care însă va veni după lucrările de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canalizare, prin proiectul cu finanțare europeană dezvoltat în colaborare cu operatorul Regional Compania de Apă Arieș S.A., în valoare de 151 milioane Euro+TVA.

Mulțumirea cetățenilor în legătură lucrările iluminatului de pe strada lor a fost îndreptată și către R.E.E.A Câmpia Turzii, companie care are renumele celei mai profesioniste companii din domeniu.

Compania R.E.E.A. a fost fondată în anul 1994 având ca și activitate principală lucrari de instalatii electrice.

De-a lungul timpului, activitățile companiei s-au extins, acoperind o gamă variată de lucrări în domeniul instalațiilor electrice.

 

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS