De la cititori

Vocea cetăţeanului

Subsemnatul CALIAN ANTON domiciliat in Turda str. Calea Victoriei nr.15 ap.19, avand calitatea de pensionar, prin prezenta ma adresez d-voastra cu urmatoarea problema: In parcul central al orasului exista o ruina de cladire construita cu cca 10-12 ani in urma, dar care este dezafectata de mai bine de 5 ani, unde oamenii strazii si altii cu acelasi nivel de educatie isi fac nevoile fiziologice. Acest „edificiu” arata deplorabil, dezgustator dand o nota ff proasta aspectului general al parcului care , dupa ultimele lucrari de reabilitare arata bine. Fata de aceasta situatie m-am adresat in scris atat vechii administratii locale, domnului T.Stefanie personal, cat si celei actuale cu rugamintea ca in baza Legii nr.544/2001 privind liberul

acces la informatii de interes bublic, sa-mi comunice urmatoarele: 1. Cine este proprietarul acestei constructii. 2. Cine a eliberat Autorizatie de constructie pentru construirea unei astfel de cladiri. 3.Daca sa-u(!!!) luat masuri impotriva proprietarului pentru starea in care se afla cladirea-care a ajuns sa fie un pericol public de infectie ca sa nu mai vorbim de aspectul general al parcului, si care sunt acestea. 4.De de nu se i-au(!!!) masuri de demolare a acestei mizerii. Fata de interventiile mele , nu am primit nici un raspuns. Acesta este motivul pentru care m-a(!!!) adresex d-voastra pentru ca in baza legii mentionate mai sus art.15, Primaria Turda este obligata sa va furnizeze aceste informatii. Chiar daca pare o problema fara mare insemnatate, poate ve-ti(!!!) decide sa interveniti avand marea rugaminte de a-mi comunica si mie informatiile obtinute. Cu deosebita consideratie, Calian Anton pensionar. P.S. Scuzati forma prezentei, dar de pe Laptop nu se poate altfel.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS