Sah

Duminică, 23 februarie, a avut loc “Concursul de Șah” la Frata

Duminică, 23 Februarie, a avut loc “Concursul de Șah”  Ediția a XVIII-a în comuna Frata. Tradiția continuă de 18 ani, evenimentul a fost organizat de către Primăria Comunei Frata, Consiliul Local Frata, Centrul de Informare Turistică Frata și a fost găzduit de Căminul Cultural  Frata.

Demni de laude,  iubitorii de șah, în frunte cu primarul Vasile Trif, care participă în fiecare an, nu numai cu prezența dar este și concurent, se întâlnesc în fiecare an la Frata pentru  a practica sportul minții, un sport care disciplinează gândirea prin faptul că orice acțiune necesită calcul și atenție, creativitate, imaginație și răbdare.

Șahul este un joc pentru oamenii de toate vârstele. Puteți să învățați să jucați la orice vârstă și din șah, spre deosebire de multe alte sporturi, nu trebuie să vă retrageți vreodată. Vârsta nu este de asemenea un factor când căutați un adversar – tânărul poate juca cu cel bătrân și cel bătrân poate juca cu tânărul. Șahul dezvoltă memoria, îmbunătațește concentrarea, promovează imaginația și creativitatea. Este test de răbdare, nervi, puterea voinței și concentrare. Vă îmbogățește capacitatea de a interacționa  cu alți oameni, testează sportivitatea în mediu competitiv. Acest sport al minții este recomandat dintotdeauna și pentru toată lumea.

Câștigătorii concursului:

Locul 1 Trif Vasile

Locul 2 Rostas Petru Cornel

Locul 3 Bucur Sergiu

mentiune: Szoverfi Danila.

Ceilalți participanți au primit diplome de participare. Responsabil cultural Romulus Bucur.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS