Box

AGM Ring Box Câmpia Turzii a câștigat două centuri la „Centura Transilvaniei”

Ediția a VII-a a Galei de box „Centura Transilvaniei” a început pe 15 noiembrie, în sala de sport a Liceului Tehnologic Special Samus.

Competiția a strâns la start peste 100 de pugiliști de la 30 de cluburi din țară, precum și de la un club din Serbia.

Gala a fost organizată de Asociația Județeană de Box Cluj, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj, și s-a desfășurat pe parcursul a două zile, vineri și sâmbătă.

AGM Ring Box Câmpia Turzii a participat la acest turneu cu 4 sportivi și au obținut două locuri II prin: Tincus Raul și Bere Mirel și două locuri I prin Bândulă Iosif 52 kg (cadet) și Cosma Casian 48 kg (juniori)

Tehnicianul AGM Ring Câmpia Turzii, Daniel Dondoci, a declarat pentru Ziarul 21:

„A fost o competiție grea, în care s-au aliniat cluburi din țară și străinătate și în continuare ne numărăm printre cele mai tari cluburi din țară. Vineri au fost meciuri bine, Bândulă Iosif și Cosma Casian și-au asigurat 2 locuri în finală și au adus 2 centuri la Câmpia Turzii. În continuare ne confruntăm cu greutăți dar mergem înainte și facem lucruri frumoase alături de tatăl meu.”

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS