Fotbal

Alex Savu după meciul cu Viitorul Șelimbăr: „Am întâlnit o echipă puternică a campionatului și mulți jucători de calitate care au activat și în liga I”

Reporter: Meci bun azi, un punct mare. Cum ți s-a părut meciul?

Alex Savu: Am întâlnit o echipă puternică a campionatului și mulți jucători de calitate care au activat și în liga întâi. A fost o primă repriză dominată aproape total de ei, au fost agresivi , au facut pressing, au avut ocazii. În repriza a doua am reușit să echilibrăm jocul, să avem și noi posesia mingii și  până la urmă am reușit să egalăm. E un punct important care ne dăîncredere pentru meciul de acasă cu Bistrița.

Reporter: Ai început ca rezervă meciul dar ai intrat perfect în joc și ai reușit un gol care a adus Arieșului un punct mare, vă așteptați să văîntoarceți de la Cișnadie cu punct, avândîn vedere ce jucători au (de liga 1, liga2)?

Alex Savu: Mi-a prins bine postura de rezervă, se pare că dau un randament mai bun atunci când intru de pe bancă. Mă bucur că mi-am ajutat echipa, e un gol pe care îl merităm, după atâta timp. Chiar dacă suntem o echipă mică, încercăm să facem puncte în fiecare meci și la modul în care ne pregătim în fiecare zi, normal că ne așteptăm și la rezultate pozitive, indiferent de adversar.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS