Fotbal

Alex Savu după meciul cu Viitorul Șelimbăr: „Am întâlnit o echipă puternică a campionatului și mulți jucători de calitate care au activat și în liga I”

Reporter: Meci bun azi, un punct mare. Cum ți s-a părut meciul?

Alex Savu: Am întâlnit o echipă puternică a campionatului și mulți jucători de calitate care au activat și în liga întâi. A fost o primă repriză dominată aproape total de ei, au fost agresivi , au facut pressing, au avut ocazii. În repriza a doua am reușit să echilibrăm jocul, să avem și noi posesia mingii și  până la urmă am reușit să egalăm. E un punct important care ne dăîncredere pentru meciul de acasă cu Bistrița.

Reporter: Ai început ca rezervă meciul dar ai intrat perfect în joc și ai reușit un gol care a adus Arieșului un punct mare, vă așteptați să văîntoarceți de la Cișnadie cu punct, avândîn vedere ce jucători au (de liga 1, liga2)?

Alex Savu: Mi-a prins bine postura de rezervă, se pare că dau un randament mai bun atunci când intru de pe bancă. Mă bucur că mi-am ajutat echipa, e un gol pe care îl merităm, după atâta timp. Chiar dacă suntem o echipă mică, încercăm să facem puncte în fiecare meci și la modul în care ne pregătim în fiecare zi, normal că ne așteptăm și la rezultate pozitive, indiferent de adversar.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS