<
Fotbal

Andrei Pintilie a vorbit despre situația CSM-ului. Despre ce a găsit. De ce a ales CSM-ul și planurile de viitor

Rep.: An greu pentru CSM Câmpia Turzii. Vă așteptați să fie atât de greu?

Andrei Pintilie: Buna ziua!

Da, un tur de  campionat foarte greu pt CSM Campia Turzii cu foarte multe probleme. Sincer mă așteptam să fie greu pentru că atât eu cât și Paul nu am fost chemați la bine ci am fost chemați la greu. Cred că eram printre puținii care puteau strânge o echipă în 2 săptămâni. Chiar din primele zile am întâmpinat greutăți, piedici care au continuat pe tot parcursul turului, nu vreau să intru în detalii acum,toate la timpul lor, important este că am dus la capăt turul chiar dacă nu sunt mulțumit de punctele acumulate sunt bucuros că băieții au rămas uniți.

Problema cea mai mare a fost la început, alcătuirea unui lot cu care să încep campionatul deoarece când am ajuns am găsit doar 7-8 jucători. Am reușit într-un timp foarte scurt, de 2-3 săptămâni să adun un lot de 25 de jucători. Credeți-mă nu a fost ușor având în vedere situația financiară  a clubului, clubul nefiind finanțat.Cu jucătorii vechi am discutat împreună cu Paul și i-am asigurat că ne vom lupta să le rezolvăm problemele cu restanțele iar cei noi au venit numai pentru că au avut încredere în noi, la fel și cu ei am discutat,  le-am explicat situația de la club, au înțeles, au avut încredere în noi și astfel am reușit să strângem o echipă. Începutul  a fost neașteptat de bun, cu antrenamente, cu meciuri amicale foarte reușite, multă lume vorbea de promovare dar odată cu începerea campionatului au apărut nemulțumirile, problemele de la club i-au afectat clar pe jucători.

Rep.: Concret, ce ați găsit când ați venit la CSM?

Andrei Pintilie:  Ca să fiu elegant și să nu jignesc pe nimeni vă zic atât, că am avut și vom avea foarte mult de muncă pentru a pune lucrurile la punct, să aducem lucrurile la normal și nu mă refer doar la partea sportivă.

Rep.: De ce ați ales CSM în condițiile date?

Andrei Pintilie: Hmmm și eu mă întreb de multe ori de ce am acceptat să vin la echipă, când alții au renunțat, era clar că echipa era într-o situație foarte complicată, nu știu cred că în sinea mea am vrut să demonstrez că pot schimba ceva pentru că ani de zile lucrurile au bătut pasul pe loc mă refer la fotbalul din Câmpia Turzii. Am zis că e momentul potrivit să construiesc ceva de la 0, pentru că, credeți-mă,  acum e momentul 0 suntem la fel ca acum 10 ani, nu am făcut nici un progres, nu vreau să fiu rău, dar cred că suntem chiar mai jos puțin.

Rep.: Veți continua dacă situația financiară nu se va remedia?

Andrei Pintilie: E foarte greu să vă zic dacă vom mai continua dacă  nu se vor rezolva problemele cu finanțarea. Trebuie să avem în această vacanță o discutie cu președintele clubului ca să știm clar unde ne aflăm, pe ce resurse financiare ne bazăm, pentru că scopul meu este ca în 2-3 ani, în funcție de buget, de rezolvarea problemei cu stadionul, echipa să atace promovarea în Liga III.

Acum vreau să mă bucur de vacanță. A fost un tur de campionat greu, ne liniștim, ne încărcăm bateriile și vom încerca să găsim cele mai bune soluții pentru echipă.

Rep.: Planuri pentru 2020.

Andrei Pintilie: Planul nostru este pe termen mai lung, v-am zis că undeva în 2-3 ani să atacăm promovarea și asta înseamnă că an de an să facem un pas înainte  pentru că sunt multe lucruri de rezolvat până a putea să fim pregătiți să ne luptăm acolo sus.

Din păcate nu depinde numai de noi, noi azi suntem, mâine putem liniștit să nu mai fim, important e ca toată lumea să aibă același obiectiv și să tragăîn același sens, nu cum s-a întâmplat până acum, din păcate .

Vă doresc “Sărbători Fericite”

Doamne ajută

Hai CSM .

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS