Sport

Artur Podar a fost numit antrenor la Arieşul Mihai Viteazu: „Îmi doresc să duc echipa acolo unde merită”

Vineri, 7 decembrie, Artur Podar a fost prezentat ca antrenor al formaţiei Arieşul Mihai Viteazu. La conferinţa de presă organizată la stadionul din Mihai Viteazu au fost prezenţi primarul Ioan Zeng, Marian Popescu, preşedintele clubului, vicepreşedintele Adam Istvan şi noul tehnician.
„La Mihai Viteazu s-au produs nişte schimbări în conducerea tehnică a echipei în sensul că am renunţat la serviciile domnului Roşu Lucian şi am parafat o înţelegere, care sper să fie cât mai îndelungată, cu domnul Podar Artur. Noi, la Mihai Viteazu, vrem să continuăm o tradiţie care a început acum peste 10 ani şi toată lumea laudă baza sportivă. Vrem să facem în continuare o bază frumoasă începând de la copii, juniori şi echipa de seniori, vrem să facem acest ciclu să funcţioneze. Mihai Viteazu este o comună cu tradiţie, a avut tot timpul jucători de fotbal buni şi trebuie exploatată baza aceasta frumoasă. Cu promisiunea domnului primar, că anul acesta nu putem, s-ar putea ca anul viitor să tindem spre promovare, totul este în funcţie de bugetul care se va aloca şi legile care se vor da pentru susţinerea sportului în România”, a precizat preşedintele Marian Popescu.
„La Mihai Viteazu este o tradiție în ce priveşte fotbalul dar şi rugby-ul. Acest stadion a fost făcut cu eforturi deosebite şi este unul dintre cele mai frumoase din județ. Vom continua lucrările şi vrem să modernizăm tribuna. Deşi anul acesta au fost alocaţi bani pentru tribună, n-am găsit cine să ne facă lucrările, dar aceşti bani se vor transfera anul viitor şi vom continua cu tribuna. Am aflat că se fac schimbări la echipă, schimbările sunt binevenite, echipa stă destul de bine în Liga a IV-a şi sigur că avem pretenţii şi mai sus deşi nu suntem oraş, dar suntem o comună care este în plină dezvoltare şi sunt posibilităţi. Eu sunt susţinător din umbră, Primăria şi Consiliul Local susţin financiar clubul şi rămâne la latitudinea lor să -şi aleagă antrenorii și jucători și sper că va fi un climat mai plăcut în acest club. Să vină înapoi toţi copiii care au plecat şi s-au supărat, dar ideea a fost întotdeauna să avem majoritatea jucătorilor din Mihai Viteazu. Această bază sportivă s-a făcut pentru cei din Mihai Viteazu. Îi doresc noului antrenor mult succes!”, a declarat primarul Ioan Zeng.
„Trecutul e trecut, acum trăim în prezent şi trebuie să privim în viitor. Toate schimbările pe care le-am făcut sau pe care le vom face vor fi într-o singură direcție, în avantajul clubului. Noi tot ce facem, facem ca acest club să existe cât mai mult și să fie o atmosferă plăcută şi copiii, juniorii și echipa mare să vină aici cu plăcere și să joace fotbal. Fiecare schimbare este grea, dar ea trebuie făcută. S-a resimţit în ultimul timp o plafonare în sânul echipei, am văzut nişte jucători blazaţi, am văzut o atmosferă nu tocmai grozavă la vestiare şi rezultatele care nu ne-au satisfăcut întotdeauna. Am luat hotărârea împreună cu consiliul de conducere să facem ceva şi acel ceva s-a materializat acum când domnul Podar va veni la clubul nostru şi va încerca să facă ce n-am reuşit noi până acum. Eu sunt convins că domnul antrenor va reuşi din mai multe puncte de vedere. Este un antrenor cu experienţă, este un antrenor care cunoaşte în mare parte jucătorii noştri. Îi doresc succes şi sper să colaborăm cât de bine” a precizat vicepreședintele clubului, Adam Istvan.
„Vreau să mulțumesc domnului primar, conducerii clubului pentru încrederea acordată. Îmi doresc să duc echipa acolo unde merită. Mihai Viteazu nu este orice fel de comună, am avut experienţa anilor trecuţi când m-am dus în tot judeţul Cluj şi pot să spun că baza de aici este, poate, la cel mai înalt nivel. Nu am găsit în multe locuri o asemenea bază, asta ne determină să ne dorim mai mult. Eu, de obicei, de felul meu, întotdeauna când mi se fixează un obiectiv de către conducerea clubului îmi doresc să fiu peste ceea ce mi se cere. Un obiectiv pe care să-l poţi îndeplini este locul 5. Am urmărit jocul echipei în unele partide, dar este una din tribună şi alta când intri în vestiar, să poţi lucra cu jucătorii, să poţi schima două-trei vorbe, să vezi capacitatea fiecăruia. La început trebuie să ne cunoaştem mai bine, iar din vară poţi fixa un obiectiv clar 1-3 ca să poţi face o analiză, ce jucători sunt, care-şi doresc să facă performanţă, chiar dacă vorbim de Liga a IV-a”, a concluzionat antrenorul Artur Podar.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS