Fotbal

Artur Podar despre meciul dintre Olimpia Gherla și Arieșul Mihai Viteazu

Rep.: Din nou meci bun, dar un gol la ultima fază, aveți ceva de reproşat apărării?

Artur Podar: Asa este, am făcut un joc bun, dar cu toate astea am pierdut la ultima fază, nu cred că trebuie să le reproșez, doar că pe viitor trebuie să fim mai concentrați.

 Rep.: Ați fost conduşi dar ați revenit pe tabela de marcaj, credeți că puteați obține un rezultat mai bun?

Artur Podar: Am fost conduși, am împins jocul treptat spre poarta adversă si am reușit să egalăm, cred cu tărie că puteam obține mai mult, dacă reușeam să fructificăm una din situațiile avute.

Rep.:  A fost o etapă nebună, Unirea Triteni a stâns doar 7 jucători pentru meciul din etapa aceasta, Câmpia Turzii nu s-a prezentat la meci acuzând situația financiară, la Mihai Viteazu există probleme financiare?

Artur Podar: Am să fiu puțin ironic, cu unii nu se prezintă la meciuri, iar cu noi și-au dat viața. Nu comentez despre situația financiară a celor de la CSM Câmpia Turzii, în schimb pot confirma că la ACS Mihai Viteazu nu există probleme financiare!

Rep.: Urmează tot o deplasare la Vulturul Mintiu Gherlii, la ce să se aştepte suporterii?

Artur Podar: Chiar dacă trecem printr-o perioadă dificilă, noi vom juca pentru a obține victoria! Acesta e scopul fiecărui meci!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS