Fotbal

Artur Podar după victoria de la Gilău: „Un meci nebun pe care în final l-am câștigat”

Artur Podar, antrenorul Arieșului Mihai Viteazu a acceptat să ofere o declarație pentru Ziarul 21 după victoria nebună de la Gilău

Rep.: Meci spectaculos facut de Ariesul la Gilău. Cum s-a văzut meciul din teren?

Artur Podar: Da, așa a fost spectaculos, chiar îndrăznesc să spun mai degrabă un joc nebun pe care în final l-am câștigat! Cred că victoria a fost meritată, iar băieții mei au făcut un joc foarte bun, chiar dacă ne-am făcut jocul greu, practic puteam tranșa jocul în prima repriză.

Rep.:  O repriza secundă mare facută de elevii d-voastră. Ce ați schimbat la pauză?

Artur Podar: O repriză perfectă, care ne-a adus cea mai frumoasă victorie ținând cont că 40 minute am jucat în inferioritate numerică, iar meciul l-am câștigat în minutul 90+1. Nu am schimbat la pauză nimic, doar le-am transmis băieților să avem încredere și să practicăm jocul nostru fără să intrăm în jocul lor. Doar în min. 52 când am rămas în 10 jucători am schimbat sistemul de joc, iar de pe margine le transmiteam să își păstreze calmul și să aibă încredere în ei.

Rep.: Adrian David marchează din nou. Este cel mai bun trasfer al iernii pt Mihai Viteazu?

Artur Podar: Ținând cont de valoarea sa și de faptul că a și marcat putem spune că este cel mai bun transfer, dar nu trebuie să-i neglijăm și pe ceilalți noi veniți!

Rep.: Etapa viitoare primiti vizita celor de la Viitorul Gârbău. Să ne aşteptăm la o ploaie de goluri ca şi în tur?

Artur Podar:  Noi jucăm în primul rând să câștigăm cele trei puncte, ne dorim să avem și un joc spectaculos, până la urmă suporterii vin să vadă goluri.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS