Fotbal

Arut Podar: „Meritam să fim cel puțin pe locul IV”

Rep.: An cu evoluții bune dar și cu câteva dezamăgiri. Cum s-a văzut turul din teren?

Artur Podar: Da așa este, am avut în acest tur de campionat evoluții bune și foarte bune în prima parte, iar în cea de-a doua parte am avut doar dezamăgiri. În ultimele șase meciuri am câștigat doar unul și am înscris doar trei goluri!

Rep.: De obicei, în pauza competițională există schimbări la echipe. La Arieșul se anunță veniți la echipă?

Artur Podar: Orice pauză competițională aduce schimbări la echipe indiferent de nivelul în care evoluează. Noi acum suntem la faza în care facem o analiză pe toate compartimentele, și după ce vom ajunge la o concluzie clară, vom putea vorbi de veniri, care vor exista cu siguranță.

Rep.: Merita Arieșul Mihai Viteazu o poziție mai bună în clasament?

Artur Podar:  Da, o spun cu mâna pe inimă, meritam să fim cel puțin pe locul IV. Chiar dacă unii nu sunt de acord cu mine și voi părea subiectiv, ACS MIHAI VITEAZU a practicat un joc frumos chiar și atunci când am pierdut, cred că din cele șase meciuri pierdute, pe două le-am pierdut fără drept de apel (Victoria Cluj, Vulturul Mintiu Gherlii), iar în celelalte patru jocuri nu cred că meritam să pierdem (FC Iclod, CS Florești, Olimpia Gherla, Someșul Dej). Nu ne rămâne decât să muncim mai mult.

Rep.: Despre echipele din acest an (comparativ cu anul trecut).

Artur Podar: Față de anul trecut când se băteau două echipe la titlu, anul acesta sunt trei echipe (nu sunt diferențe mari între ele din punct de vedere valoric), de Mintiu Gherlii aș putea spune că este revelația acestui tur de campionat, rămâne de văzut ce ne va aduce returul, din punctul meu de vedere pot spune că podiumul se va juca până în ultima etapă.

Rep.: Planuri pentru 2020.

Artur Podar: Îmi doresc să pot forma o echipă puternică la ACS MIHAI VITEAZU în returul de campionat, iar din campionatul următor să ne putem bate la primele trei locuri.

La final pentru că suntem în prag de sărbători, doresc să le urez tuturor „Sărbători fericite!”

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS