Atletism

Câmpia Turzii, reprezentată de doi sportivi de excepție, la Zürich Marató Barcelona

În data de 11 martie, Câmpia Turzii a avut doi reprezentanți de seamă, tată și fiu, la cel mai important maraton din Spania, “Zurich Marató Barcelona 2018 “

 

Cu peste 18.000 de participanți, printre care și Suciu George (23 ani) și tatăl acestuia Suciu Gigu (46 ani) au alergat și au parcurs o distanță de 42 de km, în 4 ore și  30 de minute, respectiv 4 ore și 35 minute. Este un lucru de admirat, pentru că cei doi participați s-au clasat între primii 10.000 de maratoniști.

 

Pentru că Ziarul21 este cu și despre omeni, am luat legătura cu George Suciu, care este și un tânăr arbitru de perspectivă și de succes, arbitrând meciuri importante în toată Transilvania și l-am rugat să ne ofere câteva informații despre această experiență.

 

“A fost o experiență extraordinară pentru noi! Să vezi atâția participanți, din toată zonele lumii, cu zâmbetul pe buze și fericiți, este un lucru senzațional. Statisticile lor spun că din 2007 până acum, în maratonul de la Barcelona ajung la linia de finish 81% din participanţi, 54% cetățeni spanioli și 36% alți cetățeni din 96 de țări!”, ne-a declarat George Suciu.

 

“Nu suntem străini de acest sport! A fost al doilea maraton pentru noi, după maratonul de la Cluj din 2016, dar aici vorbim de un maraton care este la alt nivel. Cam 3 luni ne-am pregătit pentru acest maraton și am alergat circa 530 de km, în total”, ne-a spus și tatăl lui George, Gicu Suciu care este un performer, ținând cont de faptul că are vârsta de 46 de ani și aleargă cot la cot cu fiul său de 23 de ani.

 

Sportivii ghiriseni au avut parte de susținere și chiar au fost sponsorizați de către 3 sponsori: Smart House “Instalațiile voastre în mâinile noastre” din Arad, Pastisseria Iris mes que un dolce Barcelona și Happy Muscle by Larisa (cea care a fost responsabilă de masarea sportivilor pentru maraton)

 

Băieți, felicitările noastre!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS