<
Fotbal

Au găsit antivirusul! Sticla Arieşul Turda a învins Sănătatea Cluj

Sticla Arieşul Turda-Sănătatea Cluj 2-0 (0-0)

„Am găsit antivirusul”, a fost concluzia antrenorului Constantin Olariu la capătul întâlnirii dintre Sticla Arieşul Turda şi Sănătatea Cluj.

Partida, desfăşurată vineri, 5 aprilie, a contat pentru etapa cu numărul XXI a Ligii a III-a la fotbal, Seria a V-a, şi s-a încheiat cu victoria echipei gazdă, scor 2-0.

Doi jucători eliminaţi de la oaspeţi, unul de la gazde, un penalty ratat, stare de tensiune, nemulţumiri legate de arbitraj, lipsă de luciditate la finalizare şi, în cele din urmă, două goluri pentru gazde. Cam asta am putea spune, în puţine cuvinte, despre partida de vineri.

Dar, s-o luăm cu începutul. După ce goalkeeperul Lăzărean a respins în corner mingea expediată de Lemnaru de la aproximativ 18 metri, Dan Roman a oferit o replică pe măsură şi a trimis în faţa porţii pentru Creţ, dar acesta a reluat în bară.

În minutul 12, Raul Vitan a primit o pasă în adâncime, a pătruns în careu, dar mingea expediată de acesta a trecut alături. Două minute mai târziu, Rada a şutat înşelător de la 25 metri, dar Pop, atent, a respins în corner.

Paşca, în minutul 21, şi Chişu, în minutul 23, au irosit şansa de a deschise scorul, iar în minutul 25 goalkeeperul Lăzăreanu a văzut cartonaşul roşu, după ce a comis henţ în poziţie de ultim apărător.

Până la pauză, niciuna dintre cele două formaţii n-a mai pus probleme în jumătatea adversă, aşa că  tabela a afişat 0-0.

În debutul actului secund, Chişu a irosit şansa de a deschide scorul, iar în minutul 57 Porumb l-a faultat pe Lemnaru în interiorul careului şi arbitrul partidei a indicat punctul cu var. În urma protestelor, Ceaca a văzut al doilea cartonaş galben şi implicit cel roşu, dar Ionescu n-a transformat penalty-ul şi tabela a rămas nemodificată.

În cele din urmă, Ionescu a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe, Raul Vitan a deschis scorul în minutul 76, iar Lemnaru a majorat diferenţa pe final. S-a încheiat 2-0 şi marţi, 9 aprilie, Sticla Arieşul Turda se va deplasa pentru confruntarea cu  AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS