<
Sport

Bombă: Cristina Pîrv face echipă de VOLEI la Câmpia Turzii

Sportul la Câmpia Turzii a traversat o perioadă grea, problemele fostului club municipal suprapus cu perioada pandemiei practic a stopat câteva ramuri sportive. Au rămas în picioare și au mers în continuare doar cei care au luptat cu adevărat, aici putem aminti cluburile de rugby, judo și box. S-au reinventat însă și încep să se și dezvolte câteva ramuri sportive și acest lucru poate doar să ne bucure.

BOMBA zilei vine dispre VOLEI unde Cristina Pîrv va forma o echipă la Câmpia Turzii.

Academia de Volei „Pîrv 11” a luat naștere din dorința Cristinei Pîrv, cea mai bună jucătoare de volei a României, de a înapoia voleiului românesc ceea ce acesta i-a oferit.

În primul rând academia își propune să contribuie la cunoașterea și promovarea acestui sport – volei. Un alt obiectiv al academiei este ca prin dragoste, validare și disciplină copiii să devină cetățeni mai buni, oameni mai buni, să cunoască și să adopte mentalitatea de sportiv. Nu în ultimul rând, Academia „Pîrv 11” este locul unde cei ce își doresc au posibilitatea de a face performanță.

În Câmpia Turzii antrenamentele se vor ține la Sala Pavel Dan, Strada 1 Decembrie 1918, nr. 17, o salî de sport proaspăt renovată de administrația locală.
Cei care doresc să se înscrie pot apela numărul de telefon: 0744-259609
Dorin Lojigan: Da, am avut o discuție de principiu, Primăria Câmpia Turzii susține orice mișcare sportivă. Ne bucurăm că la Câmpia Turzii încep să se implice oameni de calitate în sport. Cristina Pîrv este un brand național iar faptul că a ales Câmpia Turzii nu face decât să ne bucure.

Cristina Pîrv este cea mai valoroasă jucătoare de volei din istoria României, fiind totodată desemnată cea mai bună jucătoare din Europa. Cristina a jucat la Dinamo, echipă cu care a câștigat două titluri naționale, a fost multiplă campioană în cele mai puternice ligi mondiale, respectiv Italia și Brazilia, căpitan al echipei naționale, echipă în cadrul căreia a evoluat încă de la vârsta de 14 ani. A petrecut 27 de ani în afara țării, evoluând în țări precum: Italia, Rusia, Franța, Argentina sau Brazilia.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS