Box

Bisioch Cosmin l-a învins pe campionul naţional de cadeţi Costea Rareş şi a câştigat Centura Daneşului

Trei pugilişti de la CSM Câmpia Turzii au urcat în ring duminică, 11 iunie, la Centura Daneşului, gală de box organizată în localitatea Daneş de lângă Sighişoara. La cea de-a şasea ediţie a evenimentului au participat mai multe echipe din ţară, care au fost prezentate sâmbătă, 10 iunie, înainte de marea gală.

Antrenorul Florin Ionuţ s-a deplasat cu trei sportivi:

Bândula Lucian l-a întâlnit la categoria 57 kg, cadeţi, pe Tac Sebastian de la Târgu Mureş şi a fost învins la puncte.

Coloji Valer a luptat la categoria 50 kg, juniori, şi a fost învins la puncte de Corman Claudiu din Daneş.

La categoria 48 kg, juniori, Bisioch Cosmin şi-a încrucişat mănuşile cu Rareş Costea de la Zărneşti şi şi-a adjudecat trofeul pus în joc.

„Sunt foarte încântat şi mulţumit de reuşita lui Cosmin care l-a învins pe Costea Rareş, medaliat cu aur, anul trecut, la campionatul naţional de cadeţi. Succesul lui în faţa unui campion naţional îmi dă speranţe şi putere să merg mai departe. Cu Bisioch Cosmin şi  Valer Coloji îmi doresc să particip la Campionatul Naţional de Juniori care va avea loc în august. După cum a boxat Cosmin pot să-mi pun toate speranţele în el. Mă bucur că am avut parte de aceste competiţii, a fost un plus pentru copii,  au mai mult curaj şi mai multă încredere”, a declarat pentru Ziarul21 antrenorul Florin Ionuţ.

 

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS