campanie campanie
Box

Pentru o zi, boxul a fost la înălţime! Sparring organizat la Câmpia Turzii

Vineri, 30 martie, Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii a găzduit un sparring organizat de AGM Ring Box Câmpia Turzii. Au participat sportivi de la AGM Ring Box, CSM Câmpia Turzii, Voinţa Satu Mare, Orăştie, Universitatea Cluj, CS „Florin Bordi” Box Turda şi Box Trif Turda.

Vreme de câteva ore, tinerii sportivi legitimați la cluburile mai sus menționate şi-au încrucişat mănuşile în ringul special amenajat, scopul acestor antrenamente comune fiind acela de a verifica pugiliştii.

Toţi antrenorii prezenţi la eveniment au subliniat importanţa organizării unor astfel de meciuri de verificare care le oferă şansa de a-i observa pe sportivi în ring.

Antrenorul Florin Ionuţ, de la CSM Câmpia Turzii, a participat cu 3 sportivi. Este vorba de Popa Vlăduţ, copii, categoria 25 kg, Bândulă Iulian, copii, categoria 46 kg şi Bândulă Iosif, cadeţi, categoria 63 kg.

„Astfel de activităţi ne-au lipsit în ultima perioadă, dar m-am bucurat să-l văd în ring pe acest copil, Popa Vlăduţ, care are 8 ani şi care se anunţă un sportiv de viitor. La noi aşa merg lucrurile, trebuie să o luăm mereu de la început, având în vedere că se face schimbul de generaţii, baza materială a lipsit dar şi multe alte lucruri care şi-au spus cuvântul. Dar, rămân cu speranţa că totul va reveni la normal”, a precizat antrenorul Florin Ionuţ.

Antrenorul turdean Florin Bordi a trimis în ring 4 sportivi: Varga Iosif, copii, categoria 20 kg, Varga David, copii, categoria 33 kg, Nagyasi Matias, cadeţi, categoria 72 kg şi Moldovan Beatrice.

„Este foarte bun un astfel de eveniment, aşa reuşim şi noi să ne mai verificăm sportivii. Apreciez faptul că maestrul Edmund Dondoczi s-a gândit să organizeze astfel de sparringuri. Totul a decurs foarte bine, am putut să ne observăm sportivii în ring, nu s-au dat decizii dar noi ne-am putut da seama unde mai este de lucrat. Mă bucur că am trimis-o în ring şi pe Beatrice Moldovan care are doar două săptămâni de când vine la box, e începătoare, dar va înţelege prin astfel de activităţi tainele acestui frumos sport”, a precizat antrenorul Florin Bordi.

Box Trif Turda s-a prezentat cu 4 sportivi: Busuioc Alexandru, cadeţi, categoria 46 kg, Iakab Tiberiu, cadeţi,  categoria 46 kg, Hanuschi Rareş, copii, categoria 50 kg şi Suciu Alexandru, tineret, categoria 64 kg.

„Sunt foarte mulţumit de aceste meciuri de verificare şi de felul în care s-au prezentat elevii mei. Busuioc a câştigat înainte de limită, de altfel cu el ne vom prezenta şi la Cupa României la cadeţi, care va avea loc pe 10 aprilie. Din păcate, nu avem sponsori şi vom avea un singur sportiv dar el are cele mai mari şanse să cucerească o medalie. Să nu uităm că anul trecut a cucerit Centura de Aur, un rezultat frumos pentru Turda”, a precizat şi antrenorul Augustin Trif.

 

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS