Box

Turdeanca Enache Ioana, medalie de argint la Cupa României la box

În perioada 6-10 martie s-a desfăşurat la Bucureşti Cupa României la box feminin pentru senioare, tinere, junioare şi cadete.

Scopul competiției a fost depistarea sportivelor talentate, în vederea promovării și selecționării lor în lotul național.

Turdeanca Enache Ioana a participat la categoria 52 kg, cadete, şi a cucerit medalia de argint. Sportiva, în vârstă de 12 ani, este pregătită de antrenorul Florin Bordi şi se află la prima competiţie de asemenea anvergură.

„În ciuda condiţiilor vitrege şi a oamenilor care se luptă împotriva noastră reuşim să aducem rezultate. Această fată are doar 12 ani şi la primul turneu important la care participă reuşeşte să cucerească medalia de argint.

Sper să înţeleagă toată lumea că facem lucruri frumoase şi serioase pentru Turda şi ne mândrim cu ceea ce facem şi cu rezultatele pe care le avem şi cu sportivii pe care i-am lansat în ring şi care au adus rezultate din concursurile naţionale şi internaţionale. Sper să se uite cineva la noi fiindcă avem nevoie de susţinere şi ar fi ideal să existe un club al oraşului. Ne dorim să putem organiza la Turda o competiţie importantă, un campionat sau o cupă a României.

Multumesc domnului doctor Vasile Grumaz, domnului doctor Flaviu Cucerzan, viceprimarului Lucian Nemeş care s-a luptat să obţinem sala de box fără de care n-ar fi existat aceste rezultate. Mulţumim şi domnului Adrian Nap pentru implicare”, a declarat antrenorul Florin Bordi.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.