<
Handbal

Calificare! Potaissa Turda – HRK Gorica 32-27

Elevii antrenați de Horațiu Gal au reușit să întoarcă meciul de la Turda și au câștigat cu o diferență de 5 goluri în Croația în fața celor de la HRK Gorica, calificându-se în turul următor din EHL (European Handball League).

După o analiză foarte bună făcută după meciul de la Turda Horațiu Gal a reușit să-și motiveze jucătorii, iar încă din startul partidei din Croația, Potaissa Turda a trecut la conducerea meciului. În primele 15 minute ale jocului, Potaissa a refăcut diferența de scor de la Turda trecând la conducere și a impus ritmul de joc pe terenul celor de la Gorica.

La pauză turdenii au avut un avantaj de 6 goluri (18-11).

Experiența dar și valoarea lotului turdean a făcut ca repriza a doua să fie ținută sub control iar calificarea să fie securizată.

S-a terminat 32-27 pentru Potaissa Turda care merge în turul II preliminar al European Handball League (ultimul înaintea grupelor). Partidele din turul II preliminar vor avea loc la finalul lunii septembrie.

Potaissa Turda: Ghiță (9 goluri), Cîntec (6), Szoke (6), Thalmaier (3), Pop (3), Iancu (2), Pavel (2), Dragas (1)

HRK Gorica: Novak (6 goluri), Cavar (5), Cekovic (4), Laljek (4), Gal (3), Klarica (2), Kraljevic (2), Goricanec (1)

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS