<
Box

Campioanele din Turda! Alisia Belovici şi Beatrice Moldovan, aur la Campionatul Naţional de Box Feminin

Complexul Sportiv „Marea Neagră” din Eforie Nord a găzduit, în perioada 27 august – 1 septembrie 2018, finala Campionatului Național de Box Feminin cadete, junioare, tineret și senioare.
Antrenorul Florin Bordi s-a prezentat la competiţie cu trei sportive: Crai Rahela, la categoria 36 kg, cadete, Belovici Alisia, 54 kg, cadete, şi Moldovan Beatrice, 72 kg, cadete.
Sportiva Crai Rahela nu a avut adversară la categoria ei de vârstă şi, prin urmare, nu a boxat, iar Alisia Belovici şi Beatrice Moldovan au avut un parcurs perfect şi au devenit campioane naţionale.
Este un mare succes pentru boxul turdean şi pentru antrenorul Florin Bordi care reuşeşte să surprindă an de an prin rezultatele obţinute.
„Este pentru prima dată în istoria boxului turdean când vorbim de două campioane naţionale la box feminin. E o mare reuşită pentru sportul cu mănuşi, pentru Turda şi pentru fete. Cred că cei din conducere şi Consiliul Local ar trebui să se mai uite şi spre noi, spre ramurile sportive mai sărace. Boxul este sportul copiilor săraci, dar noi reuşim să-i aducem în sala de sport, să facă mişcare şi le dăm încredere că-şi vor putea depăşi condiţia şi vor putea face ceva în viaţă. Avem numai promisiuni, dar nimic concret, nimic nu se realizează.
Mulţumesc Companiei de Apă Arieş pentru sprijinul acordat, ne-au susţinut pentru un cantonament şi iată că n-a fost în zadar. Am reuşit să culegem şi roadele muncii. Mulţumesc domnului doctor Grumaz şi domnului doctor Flaviu Cucerzan pentru sprijinul acordat, pentru faptul că ne ajută din punct de vedere medical şi au grijă de copii fără a cere niciun leu. Le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat şi aştept să fie şi alţii alături de noi în acest drum spre marea performanţă. Lumea trebuie să înţeleagă că noi nu suntem infractori, la box nu vin infractorii, suntem sportivi în adevăratul sens al cuvântului şi merităm să fim trataţi ca atare. Aştept să vină şi alţi copii la sală, să calce pe urmele celor care azi au fost medaliaţi cu aur la un campionat naţional”, a fost mesajul antrenorului Florin Bordi.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS