<
Fotbal

Ce jucători vor veni la Arieșul Mihai Viteazu în pauza competițională? Ne-a răspuns Artur Podar

Ziarul 21 a vorbit cu unul dintre cei mai apreciați antrenori din liga 4. Este vorba de Artur Podar, antrenorul care a reușit să o ducă pe Arieșul Turda în liga 3, iar acum o antrenează pe Arieșul Mihai Viteazu.

Cu o evoluție excelentă în prima parte a campionatului, Arieșul Mihai Viteazu a impresionat, iar stilul impus la Arieșul Turda de către Artur Podar s-a resimțit și la Mihai Viteazu. Pauzele competiționale însă sunt un prilej de analiză, ce a fost și ce se poate îmbunătăți. Iar când vorbim despre îmbunătățiri ne referim la veniri de jucători.

Vor veni întăriri la Arieșul Mihai Viteazu?

Ne-a răspuns Artur Podar, antrenor Arieșul Mihai Viteazu: Orice pauză competițională aduce schimbări la echipe indiferent de nivelul în care evoluează. Noi acum suntem la faza în care facem o analiză pe toate compartimentele, și după ce vom ajunge la o concluzie clară, vom putea vorbi de veniri, care vor exista cu siguranță.

Întregul interviu cu Artur Podar  îl puteți citi de luni, 16 decembrie în Ziarul 21, la toate punctele de difuzare a presei.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS