<
Ciclism

Dunlop Romanian Superbike. Pilotul turdean Ovidiu Marian vrea să urce la clasa SBK

Sezonul 2014 din Dunlop Romanian Superbike a ajuns la final‚ dar va rămâne cu siguranṭă un sezon special pentru piloṭii noştri care au avut posibilitatea de a se întrece pe un circuit românesc. Ultima etapă‚ desfăşurată pe 3-5 octombrie‚ a fost organizată pentru prima dată în istoria României, pe un circuit de viteză construit şi pregătit pentru a fi omologat pentru competiṭii de viteză auto şi moto adică circuitul Motorpark România.

Singurul turdean care participă la o competiṭie de asemenea anvergură‚ pilotul Ovidiu Marian‚ a luat startul la clasa GP Racer Rookies Cup.

″A fost o etapă destul de interesantă, prima de acest fel organizată în România şi în ciuda acestui fapt destul de puṭin mediatizată. Totuşi pe parcursul celor trei zile câteva mii de pasionaṭi ai acestui sport au fost prezenṭi pentru a vedea cu ochii lor fenomenul. Participarea la această etapă a fost o experienṭă personală destul de dură, o etapă grea la care totuşi mă bucur că am reuşit să ajung şi pentru că am reuşit să închei pe un onorabil loc 7 această competiṭie, GP Racer Rookies Cup, dintr-un total de 31 piloṭi înscrişi. Am făcut sacrificii destul de mari, atât eu cât şi familia mea pentru a putea fi prezent la cât mai multe etape, lucru pentru care le rămân dator şi le mulṭumesc.

În ceea ce priveşte Rosbk 2015, dacă voi participa‚ voi concura cu o motocicletă de 1000cc şi voi urca la clasa SBK. Colegul meu de echipă, Iosif Ureche, se afla în faṭa unei performanṭe extraordinare înaintea acestei etape, clasarea pe podiumul final al clasei SBK chiar de la prima participare a lui la această clasă. Un complex de împrejurări nefericite, printre care aş menṭiona calitatea slabă a pistei pe anumite porṭiuni, l-au făcut să iasă în decor şi să piardă in extremis, la o diferenṭă de un punct, ultimul loc al podiumului, el încheind totuşi competiṭia la clasa regina, SBK, pe un excelent loc 4″‚ a concluzionat pentru Ziarul 21 pilotul Ovidiu Marian.

Foto: Sabin Malisevschi

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS