campanie campanie
Fotbal

Constantin Olariu: „Au fost multe decizii controversate, în care clar am fost dezavantajați”

Constantin Olariu, antrenor Arieșul Turda a vorbit despre victoria cu SCM Zalău imediat după meci

Am cam suferit, pe margine, am început prost jocul, am luat și gol, zic eu, dintr-o greșeală de poziționare și practic am început de la 0-1, după care ne-am revenit am pus presiune, am egalat, am început repriză a doua bine, până am dat golul 2, după care iarăși, probabil cu teamă de rezultat, așa cum spuneați, veneam după două înfrângeri acasă, ne-a făcut să tremurăm puțin pe final dar este important că am reușit să încheiem victorioși și ne bucurăm de lucrul acesta.

Au fost multe decizii controversate, în care clar am fost dezavantajați, multe fault-uri din spate, ținere tot din spate pe care arbitrul nu le-a punctat, și sigur că rezultatul fiind strâns, a fost un pic de tensiune. Despre meciul cu Selimbăr pot să zic că, după cum ați văzut, în deplasare nu am fost încă învinși ceea ce este un lucru pozitiv și mergem acolo ca să rămânem pe aceeași poziție.

Cocoară rămâne un jucător de bază, are experiență, a fost mai greu la Alba Iulia, venind după accidentare și puține jocuri, nu avea ritm, a fost așa și așa, dar este un om pe care ne putem baza”

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS