Sport

CSM Câmpia Turzii a pierdut în faţa liderului ACS Volei Municipal Zalău

CSM Câmpia Turzii – ACS Volei Municipal Zalău 0-3 (22-25, 19-25, 17-25)
Sâmbătă, 8 decembrie, în etapa a IX-a a Diviziei A 1 la volei masculin, CSM Câmpia Turzii a primit vizita liderului ACS Volei Municipal Zalău.
Aşa cum era de aşteptat, formaţia pregătită de bulgarul Nikolai Jeliazkov a venit decisă să-şi adjudece victoria şi să-şi consolideze poziţia de lider şi asta s-a văzut din plin în teren.
Debutul primului set a fost la discreţia zălăuanilor care s-au desprins la 1-6, 6-12 şi 16-20. A fost momentul în care formaţia din Câmpia Turzii a început să recupereze, scor 20-23, şi chiar a reaprins speranţele în tribune, susţinătorii simţind momentul bun al echipei. Cu un blocaj perfect şi mai lucizi la finalizare, voleibaliştii zălăuani şi-au adjudecat primul set, scor 22-25.
Debutul setului secund a fost mai echilibrat, scor 4-4, dar liderul a profitat de numeroasele inexactităţi ale echipei gazdă şi a dictat ritmul, scor 19-25.
Vizibil relaxaţi, oaspeţii au menţinut un ritm bun şi în setul cu numărul III. A fost 9-14, 10-18, 14-22 şi 17-25.
Pentru CSM Câmpia Turzii, Alex Nascimento (13) şi George Ciupe (11) au reuşit cele mai multe puncte, în timp ce Balean (18), Dal Bosco (13) şi Mihalcea (10) au fost cei mai eficienţi jucători ai zălăuanilor.
Miercuri, 12 noiembrie, în etapa cu numărul X, CSM Câmpia Turzii se va deplasa pentru confruntarea cu VCM Piatra Neamţ.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS