Fotbal

CSM Câmpia Turzii – Unirea Triteni 4-0. CSM-ul a intrat pe teren cu banderole albe (foto)

CSM Câmpia Turzii a întâlnit-o pe Unirea Triteni, scor 4-0, într-o partidă contând pentru etapa a XII-a a ligii IV de fotbal zona Cluj, meci desfășurat pe stadionul Mihai Adam din Câmpia Turzii, sâmbătă, 23 noiembrie.

Pe un teren moale, gazdele au prima ocazie de poartă prin Andrei Gal a cărui șut trece peste poartă.

În minutul 8, Andrei Pintilie primește o pasă bună triblează 2 jucători a Unirii și șutează plasat în poarta apărată de Luteu Florin.

În minutul 19, Rareș Bituleanu majorează diferența după o incursiune spre centru careului, acesta trece de apărarea Unirii iar mai apoi marchează pentru 2-0.

După 4 minute, Nemeș ratează din fața porții după o centrare venită de pe partea stângă de la Andrei Gal, iar mai apoi același Nemeș șutează în bară după o pătrundere în careu.

În minutul 38, Unirea Triteni trimite primul șut pe poarta CSM-ului, când Silviu Sașa trimite din lovitură liberă de la circa 30 de metri spre colțul scurt dar mingea este prinsă de Rusu.

După alte 4 minute Unirea Triteni se arată dinou periculoasă după un șut de la marginea careului respins în corner de Rusu.

Repriza a doua a început excelent pentru CSM, iar în minutul 4 Andrei Gal marchează pentru 3-0.

După marccarea golului 3, pe un fond de relaxare a CSM-ului, Unirea Triteni presează echipa din Câmpia Turzii însă fără a pune mari probleme apărării sârmarilor.

Cu 5 minute înainte de final, Berți, care a intrat pe parcursul celei de a doua reprize, marchează pentru 4-0, o lovitură cu capul după o centrare în fața porții.

Jucătorii CSM-ului au intrat pe teren cu banderole albe pe mâini, un fel de grevă japoneză pentru situația financiară în care se află clubul din Câmpia Turzii, iar de menționat este faptul că primii trei marcatori, foști jucători ai Unirii Triteni, nu s-au bucurat la gol.

S-a terminat 4-0 pentru gazde, iar pentru CSM Câmpia Turzii urmează o deplasare la ACS Florești, în timp ce Unireaa Triteni primește vizita celor de la Someșul Gilău.

CSM Câmpia Turzii: Rusu – Ludușan, Tot, Oroian, Moldovan, Tescar, Sur, Nemeș, Bituleanu, Gal. A, Andrei Pintilie

Au mai intrat: Ceclan, Oltean, Berti, Câmpean, Zadic

Antrenor: Andrei Pintilie

Director Sportiv: Paul Pintilie

Preparator fizic: Lucian Valea

 

Unirea Triteni: Suteu Florin – Voievod Daniel, Gal Sergiu, Paleoca Bogdan, Barbos Dragos, Chiorean Marian, Sasa Silviu, Podariu Alex, Barbos Claudiu, Rafai Catalin,  Deiac Gabriel

Antrenor: Sașa Silviu

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS