<
Sport

CSM Câmpia Turzii, victorie frumoasă în prima etapă din play-out

CSM Câmpia Turzii-CS Ştiinţa Explorări Baia Mare 3-2 (20-25, 21-25, 25-18, 25-15, 15-11)

Sâmbătă, 23 martie, în prima etapă din play-out, CSM Câmpia Turzii a primit vizita formaţiei CS Ştiinţa Explorări Baia Mare.

Cele două echipe, de valori apropiate, au trecut pe rând la conducere în primul set, dar în cele din urmă oaspeţii au reuşit să se desprindă şi s-au impus, scor 20-25.

Întrerupt de câteva ori, ca urmare a nemulţumirilor legate de arbitraj, setul secund a fost adjudecat de formaţia vizitatoare,scor 21-25, care a lăsat impresia că se îndreaptă spre o victorie clară.

Doar că echipa gazdă nu avea de gând să renunţe, iar setul cu numărul III a reprezentat setul revenirii pentru formaţia pregătită de Dan Remeş.

Gazdele au trecut la cârma jocului, scor 14-12, 20-15, şi s-au impus fără emoţii, scor 25-18. CSM Câmpia Turzii a restabilit echilibrul la general după ce şi-a adjudecat setul cu numărul IV, scor 25-15, aportul publicului fiind şi de această dată semnificativ.

De 17 minute au avut nevoie voleibaliştii din Câmpia Turzii pentru a-şi adjudeca victoria. Motivaţi şi împinşi de la spate de un public extraordinar, gazdele au început bine setul cu numărul V, scor 6-1, 10-5, şi s-au impus cu 15-11.

Miercuri, 27 martie, în etapa a II-a din play-out, CSM Câmpia Turzii se va deplasa la Cluj pentru confruntarea cu CS „U” Cluj, iar sâmbătă, 30 martie, va întâlni, pe teren propriu, CS Unirea Dej.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS