Fotbal

CSM Cmpia Turzii – Vulturul Mintiu Gherlii 2-2

CSM Câmpia Turzii a întâlnit pe Vulturul Mintiu Gherlii pe teren propriu, scor 2-2, într-un meci ce a contat pentru etapa a XV-a a ligii 4 de fotbal jud. Cluj.

Primul șut pe poartă l-a avut Vulturul Mintiu Gherlii, una dintre cele mai bune echipe ale campionatului care a beneficiat de o lovitură liberă pe partea stângă de atac după un fault a lui Alin Tot.

În minutul 11 vine și prima ocazie de gol a CSM-ului după ce Tescar execută bine o lovitură liberă dar mingea este scoasă în corner de portarul CSM-ului.

 

În minutul 17 Vulturul Mintiu Gherlii reușește să deschidă scorul în urma unui corner, o lipsă de marcaj în careu iar  Sîntejudean marchează pentru 0-1.

După marcarea golului, Mintiu Gherlii pun stăpânire pe joc iar în minutul 35 Bondor duce scorul la 0-2 după o fază de atac care a reușit să surprindă apărarea CSM-ului, stabilind scorul la pauză.

În repriza a doua, CSM Câmpia Turzii iasă mult mai decisă de la vestiare și domină adversarul, iar proaspăt intratul Andrei Gal reușește să înscrie pentru CSM după o fază de toată frumusețea după ce  Bria recuperează o minge la o fază de atac a adversarului, pasează pentru Tescar care trimite o minge pe centru iar Gal preia cu capul pe lângă portar care a ieșit la cca 25 metri din poartă și reușește să marcheze.

După marcarea golului, CSM nu face pasul înapoi iar presiunea pusă pe adversar face ca Andrei Gal să reușească dubla, stabilind scorul final.

Pentru CSM Câmpia Turzii urmează o deplasare grea la ocupanta primului loc Someșul Dej.

CSM Câmpia Turzii: Nicoara – Ludusan, Tot, Oroian, Moldovan, Sur, Tescar, Bitulean, Bria, Pintilie, Barbos

Au mai intrat: Oltean, Duma, Gall, Indreica, Manăilă

Antrenor Andrei Pintilie

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS