Handbal

Fără greşeală! Potaissa Turda continuă seria victoriilor în Liga Naţională de Handbal Masculin

Potaissa Turda-CSM Bacău 35-26 (15-12)

Într-un meci contând pentru etapa cu numărul XVIII a Ligii Naţionale de Handbal Masculin,  Potaissa Turda a dispus de CSM Bacău, echipă aflată pe locul 11 în clasamentul competiţiei.

Chiar dacă debutul partidei a stat sub semnul echilibrului, scor 3-3 (min.6), valoarea şi experienţa echipei turdene au făcut diferenţa, aşa că n-a durat mult până ce formaţia pregătită de Horaţiu Gal a trecut la cârma jocului. În minutul 19, gazdele aveau un avans de trei goluri, scor 10-7, şi tot o diferenţă de trei goluri s-a înregistrat şi la finalul primului act când tabela de marcaj afişa 15-12.

Şi actul secund a avut un ritm bun, dar numeroasele greşeli neforţate ale oaspeţilor şi lipsa de luciditate la finalizare le-au permis turdenilor să se desprindă, scor 20-15 (min.37). De remarcat, evoluţia portarului Răducu Tamaş care a făcut un meci bun, intervenind salvator în multe rânduri.

Cu cinci minute înainte de final, Pop şi Ignat au marcat pentru 31-22, iar Pop a înscris ultimul gol al partidei stabilind scorul final:35-26.

Cu 12 victorii şi un total de 39 puncte, Potaissa Turda ocupă locul III în clasamentul Ligii Naţionale de Handbal Maculin şi se va deplasa joi, 21 februarie, pentru confruntarea cu CSM Focşani.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.