Handbal

Festivalul Ioan Deteșan, la a VIII-a ediție

Weekendul care tocmai s-a încheiat a adus multă bucurie si satisfacție celor mai mici iubitori ai handbalului. Timp de 3 zile, sala de sport „Gh. Barițiu” a fost locul de întâlnire al copiilor care practică acest minunat sport, mai exact 25 de echipe, aproximativ 800 de copii, au luat cu asalt terenul de handbal.

Acest festival este dedicat in special categoriilor Baby-Handbal si MiniHandbal. Fiind vorba de meciuri amicale, nu s-a tinut seama de scor, a contat mai mult buna dispoziție, distractia si socializarea intre cei mici.

Acesta este unul dintre cele mai mari evenimente handbalistice pentru juniori din țara noastră și a devenit deja o tradiție la Turda. Prin intermediul acestui festival, organizatorii și-au propus să îi facă pe tineri să iubească acest sport, să se îndrepte spre performanță, astfel ajutând la formarea unor noi generații de elită ale handbalului.

Iată ce au declarat antrenorii grupelor de baby si minihandbal ai clubului Potaissa Turda, inaintea inceperii acestui festival:

Aurel Oroian: „Ne bucurăm că am ajuns să organizăm o nouă ediție a Festivalului Ioan Deteșan. Vor fi prezenți aproximativ 800 de copii, din toate colțurile țării. La fel ca în fiecare an, copiii vor avea parte de multă distracție, de mult handbal, fără presiunea rezultatelor. Festivalul a devenit o tradiție la Turda și evenimentul este cunoscut la nivel național”

Iulian Alexandru: „Trei zile de sărbătoare la tradiționalul memorial „Ioan Deteșan” a devenit o tradiție la Turda cu o participare numeroasă a copiilor. Nu poate decât să ne bucure acest lucru și, ne obligă, să fim alături de cei mici care ne vor oferi un spectacol handbalistic de neuitat. Vă aștept cu drag, în număr cât mai mare la sală”

Mihaela Tivadar: „E o competiție importantă, peste 800 de copii, probabil cea mai mare pe plan național. O oază de bună dispoziție, sport și distracție. Se vor lega prietenii, se va promova acest sport frumos numit handbal, iar în final toți vom fi câștigători”

Dorim pe această cale, să felicităm atât organizatorii, cât si participanții la acest festival, pentru implicare și dăruire. Iar micilor handbaliști, mult succes in cariera sportivă pe care au ales-o!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS