Sport

Fost fotbalist la Arieșul Turda apare la TV într-un show celebru. Survivor!

Realizatorii emisiunii Survivor l-au convins pe Onicaş să ia parte la show-ul care va fi filmat în Republica Dominicană.

Sticla Arieşul Turda a reuşit două transferuri spectaculoase în vara lui 2018. Valentin Lemnaru şi Mihai Onicaş.

Gigi Becali susţinea că „va fi cel mai căutat jucător din Europa”

După ce a semnat cu Sticla Arieșul Turda, Mihai Onicaş, care a îmbrăcat tricoul selecționatelor U17 ,U19 și U21 ale României, dar a fost și jucătorul FCSB-ului și al lui Poli Iaşi, FCM Târgu Mureş, Unirea Urziceni, Viitorul, ASA Târgu Mureş, Olimpia Satu Mare, CSF Speranţa, U Cluj a recunoscut că s-a gândit să renunţe la fotbal.

„Am venit pentru nea Oli (n.r Constantin Olariu) şi nea Gicu (n.r Gicu Tothăzan). Cu nea Oli am mai colaborat atunci când aveam 17 ani, era secundul domnului Gică Barbu la Deva şi cred că am o datorie faţă de dânşii. Eram un copil când am primit şansa să joc în Liga a II-a şi nea Oli chiar mă lua de acasă. Eu, personal, am vrut să renunţ la fotbal pentru că am fost foarte dezamăgit şi trist de ceea ce mi s-a întâmplat la Universitatea, dar pentru dânşii vreau să continui, să încercăm să facem o treabă frumoasă aici, să avem rezultate bune. Atât personal îmi doresc, cât şi pentru nea Oli, nea Gicu şi pentru ceilalţi colegi ai mei care au muncit să ajungă în Liga a III-a şi merită o şansă să demonstreze că au valoare şi să ajungă mai sus. Sunt mulţi jucători tineri şi, dacă tot au ales acest drum, merită mai mult. Chiar dacă anul trecut am evoluat pentru „U” Cluj în Liga a III-a, nu cred că sunt un jucător de Liga a III-a. Şi dacă mă trezesc noaptea în pat, după două luni de vacanţă, tot o să fac faţă, nu-i un nivel extraordinar. Cred că şi eu merit mai mult, şi nea Oli şi Vali şi băieţii merită să crească şi să ajungă la un nivel mai ridicat. Liga a III-a este doar o perioadă şi nu cred că vor fi probleme. Nu cred că mai am ce să demonstrez la Liga a III-a şi nici la Liga a II-a. Înainte să vin la Universitatea Cluj am jucat 24 de meciuri în Liga a II-a, am înscris 7 goluri”, a precizat Onicaş într-o conferință de presă la Turda.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS